Sömntips

Jag tror att jag kanske nästan är trött. Det är första gången på runt två veckor i så fall. Det är alldeles fantastiskt att orka vara vaken 20h/dygn eller mer, men också ganska dumt i längden.
 
Jag tror jag gjort allt jag vet som är bra för att kunna sova bättre; sprungit på kvällen (fast inte sent), rensat allt stök i sovrummet, hängt upp mörkläggningsgardiner, läst Bibeln, gjort det så kallt det går (måttligt lätt i juni), inte druckit kaffe efter kl 14, tagit 15mg imovane, inte tittat på tv innan sänggående, lyssnat på avslappningsmusik och följt en webbaserad kroppskännedom/avslappningskurs. 
 
Inget funkar.
 
Jag har till och med en opalite i sovrummet som jag fått av mina grannar.
 
Den ska tydligen vara bra för sömnsvårigheter och balansera humöret (särskilt bra för bipolära personer enligt en hel healingsajter). Fick gröna aventuriner av dem också som hjälper mot emotionell upprördhet. Jag tror inte ett dugg på de där stenarnas resonans, men de är onekligen fina och dessutom väldigt omtänksamt av grannarna så de får vara framme ändå. Men de måste ha haft en pendel eller nåt till hjälp för att välja, jag sa bara att jag hade svårt att sova. 
Till top